پذیرش : روزهای زوج از ساعت 4 تا 7/5 بعدازظهر
: تلفن مستقیم پذیرش

تماس با ما
09012717168
دکتر مهرداد بهلولی

متخصص جراحی عمومی، جراحی سرطان و لاپاراسکوپی

مشاوره رایگان پزشکی در زمینه بیماری های دستگاه گوارش، چاقی و عروق

هر پرسشی که در مورد بیماری های دستگاه گوارش، چاقی مفرط و عروق یا جراحی های آن ها دارید، مطرح کنید
و از دکتر مهرداد بهلولی مشاوره رایگان دریافت کنید.

نام شما :
متن پرسش :
  (حداکثر 1000 حرف)

 

پرسش از مژگان پرسش از مژگان :
سلام و عرض ادب
بنده چندین بار پیام دادم ولی جواب ندادین،میشه خواهش کنم جواب بدین؟
پدرمن درسن65سالگی باوجود غده بدخیم پانکراس مواجه شد که خوشبختانه به رگها وصل نبود جراحی ویپل انجام داد و یک دوره شیمی درمانی کوتاه، الان فقط وزنش خیلی پایین اومده 50کیلوشده ولی آزمایشاتش خوب بوده،الان خستگی و ضعفو بیحالی داره فقط، آیا امکان بازگشت این بیماری وجود داره؟آزمایش قبل نشان داده که مستاز نیست،خواهش میکنم جواب بدید

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
عود تومور پانکراس به نوع تومور، مرحله تومور، نوع جراحی و کموتراپی انجام شده دارد. حال با موارد ذکر شده و اطلاعات ناقصی که ارسال فرموده اید من چگونه می‌توانم جواب دقیق به شما بدهم. با توجه به کثرت سوالات، به سوالاتی که ناقص هستند، و یا از نظر محتوایی با رشته تخصصی اینجانب ارتباطی ندارند جواب داده نمی‌شود.در صورت تمایل می‌توانند مدارک بیمارتان را به مسول روابط عمومی سرکار خانم خرم دل از طریق واتس اپ شماره موبایل بالای صفحه ارسال کنید.

 


 

پرسش از خ پرسش از خ :
سلام اقای دکتر خسته نباشین،چند باراین سووالو پرسیدم ،اما جوابی بدستم نیومد،میگم من التهاب مری وسوزش معده دارم،هرچه قدر هم میرم دکتر خوب نمیشم،البته درزیر دنده هام هم یه درد عمیقی میگیره ول میکنه ،روزبروز هم بیشتر میشه،دکترا هم میگن زخم عثنی عشر داری،الان موندم چکار کنم ایا این زخم بادارو یا عمل خوی میشه،میترسم اقای دکتر لطفا راهنماییم کنین،ممنون میشم
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
اگر اندوسکوپی انجام داده اید جواب را ارسال کنید . در غیر این صورت حتما همراه با سونوگرافی شکم و لگن انجام دهید.

 


 

پرسش از ن پرسش از ن :
سلام...خدا قوت..مادرم با تشخیص توده ۲سانتی بدخیم روی سر پانکراس بستری شده در ضمن یک توده نیم میلی متری مشکوک روی کبد دیده شده...چاره چیه اقای دکتر بزرگوار...لطفا راهنمایی کنید
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
ابتدا باید نوع توده کبدی مشخص شود چون در صورت مناستاز بودن نوع درمان کاملا تغییر خواهد کرد. ۱- بیوپسی زیر کلید سی تی اسکن از توده کبدی ۲- اندوسونوگرافی انجام دهید.

 


 

پرسش از ب پرسش از ب :
با سلام در سونوگرافی که انجام دادم یک مولتی کیستیک در سر پانکراس به ابعاد 29در 25 مشاهده شده درمان آن چیست چند درصد احتمال سرطانی بودن آن است . البته به کبد اتساع ندارد

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
با احتمال زیاد این ضایعه از نوع نیوپلازبهای کیستیک پانکراس بوده و قبل از تصمیم گیری در مورد جراحی بهتر است ابتدا اندوسونوگرافی و FNA یعنی بیوپسی سوزنی انجام شود.

 


 

پرسش از بنفشه پرسش از بنفشه :
باسلام وعرض ادب کتاب دکتر پدر اینجانب در سال 96مبتلا به ادنو کارسینوم کولون شدن وبعد از جراحی وخارج کردن قسمتی از کلون وسیگموئید 5جلسه شیمی شدن الان زمان چکاب کلونوسکوپی بعد از یک سال در کلونوسکوپی در رکتوم دو عدد پولیپ مدیوم سایز دیده شد که یکی در محل اتصال عمل قبلی ویکی 30سانتی متری آنال از نوعsessilحین کلونوسکوپی پزشک از پولیپ نمونه برداری کردن سوال من اینه چرا پولیپ رو خارج نکردن ودر ضمن در جواب پاتولوژی نمونه ارسالی نوشت هفقط زخم به صورت ارتشاح شدید التهاب نوتروفیلی در زمینه پر عروق خونی با اندوتلیال برجسته ونواحی خونریزی دیده شد وپاتولوژیست در خواست نمونه مجدد داده ایا صلاح است بیمار مجدد جهت نمونه گیری از پلیپ کلونوسکوپی شود وایا به نظر شما بهتر نیست پزشک در کلونوسکوپی مجدد کل پولیپ رو خارج کنن ؟ضرر این کار چی میتونه باشه
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
احتمال بدخیم بودن ابن پولیپها کم می‌باشد ولی بهتر است با کولونوسکوپی خارج شوند.

 


 

پرسش از مجید پرسش از مجید :
سلام من حدود6ماهی هست که ایلئوستومی شدم و حدود 140 سانت از روده بزرگمو بیرون کشیدن حالا بعداز 6ماه از مقعد هم مدفوع دارم تا یکی دو ماه اول بعداز جراحی گفتن عادیه اما الان بعداز 6ماه هم عادیه لازم به مراجعه پزشک نیست؟
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
معمولا ایلیوستومی های نوع لوپ بعد از شش هفته می‌توانند قسمتی از ترشحات را به قسمتهای پایینتر روده انتقال دهند. اگر ایلیوستومی شما از این نوع باشد مشکل خاصی نیست.

 


 

پرسش از اشرف سادات زرآبادی پرسش از اشرف سادات زرآبادی :
سلام
جناب آقای دکتر
آیا شما پانکراس را عمل انجام می دهید برای این کار چه کار باید بکنم و کدا م بیمارستان ؟

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
بله. در بیمارستان جم تهران . با شماره تلفن بالای صفحه سرکار خانم خرم دل هماهنگ فرمایید.

 


 

پرسش از ذاکری پرسش از ذاکری :
سلام دکتر بهلولی عزیز
مهشید ذاکری هستم. نرس باز نشسته ، مدت هفت سال هست که دیابت نوع دو دارم و سال اول تحت درمان با قرص گلی بنگلامید و متفورمون بودم که هم ده کیلو چاق شدم هم. چند بار در روز. افت قند شدید داشتم و آلرژی بالا. به متفورمین. در نتیجه. دارو ها را قطع کردم و مدت چهار سال با گیاه خواری. دیابت را کنترل کردم اما به دلیل اینکه پزشکم از عوارض بیماری نگران بود . از سه سال پیش. رفتم رو انسولین و در این سه سال هی میزان انسولین. را بالا بردند اما قند خون من. هنوز کنترل نشده است. و بشدت بالاست با اینکه غذا ثلث پرس می خورم. اما قندم می ره رو. 400. و ناشتا هم. کمتر از نمیشه ۲۳۰. حالا. حالم اصلا خوب نیست تمام بدنم کم حسی دارد. کنترل ادرارم خوب نیست فراموشی و‌گیجی دارم فکر می کنم که به انسولین هم آلرژی می دهم

اخیرا در انگلیس لانتوس را با. زالوفی عوض کردند. و‌کمی قندم پایین آمد بهر حال می خواستم. مرا راهنمایی کنید اگر جراحی. مفیدی برای. من. هست .
با تشکر. ذاکری

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
تصمیم گیری در مورد جراحی متابولیک بسته به فاکتورهای متعدد می‌باشد. شما حتما باید بررسی و معاینه کامل شوید تا در این مورد تصمیم گیری شود.

 


 

پرسش از روح اله شریفی پرسش از روح اله شریفی :
دکتر سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم
ایا بعد از جراحی ویپل وشیمی درمانی باید بیمار تحت درمان جراح و انکولوژیست باشندایا بعد از این جراحی موفقیت امیز نگرانی ها کاملا از بین می رود طول عمر بیمار بستگی به چه عواملی داردممنون از لطف شما

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
در بعضی موارد و بسته به مرحله سرطان جراحی ویپل فقط باعث افزایش طول عمر و در بعضی مواقع بهبودی می‌شود. بیمار باید تحت نظر هم انکولوژیست و هم جراح باشد.

 


 

پرسش از محمدی پرسش از محمدی :
باسلام درسونوی کبدتوده هترواکوبه اندازه 49.37درلوب کودیتبااثرفشاری بروریدپورت اصلی مشهوداست آیامشکل سازاست
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
باید نوع توده ای که در کبد است مشخص شود. در ضمن با توجه به اثر فشاری توده برروی ورید پورت برداشتن توده در صورت امکان لازم است.

 


 

پرسش از افشاری پرسش از افشاری :
سلام بنده ۵۷ ساله هستم اخیرا با بررسی های بعمل آمده از طریق سونوگرافی وسیتی اسکن کیستی به اندازه ۴۱ در ۴۰ درکبدم مشاهده شده.میخواستم دکتر راهنمایی کنند آیا باید جراحی بشوم ؟اگه جراحی بشم ازچه شیوه ایی باید صورت بگیره؟ یا با دارو رفع خواهدشد؟

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
بسته به نوع کیست، محل قرار گرفتن کیست در کبد نوع درمان می‌تواند متفاوت باشد.

 


 

پرسش از مهشید پرسش از مهشید :
سلام خسته نباشید مادرم 2ماهه رنگش زرد شد بعد فنر گذاشتن وسنگ ریزه رو در اوردن اما قبل اینکه مشکلی پیش بیادسونوگرافی رفته بود گفتن که صفراش نیست اما بعی 1ماه گفتن هست وتشخیص دادن که یه توده دیده شده حالا قراره عمل ویپل بشه ایابعد عمل باید شیمی درمانی بشه یعنی نمیشه بیشتر زنده بمونه ممکنه اون توده نباشه؟
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
در اکثر موارد قبل و بعد از جراحی ویپل احتیاج به انجام کموتراپی وجود دارد.

 


 

پرسش از روح اله شریفی از کرمانشاه پرسش از روح اله شریفی از کرمانشاه :
سلام دکتر جان ببخشید مزاحم وقت گرانبهای شما شدم
درمان اصلی کانسر سر پانکرانس بدون متاستاز کبد وبدون اینکه به جاهای دیگر سرایت کرده باشه چیه ؟ ممنون از شما

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
جراحی ویپل که شامل برداشتن سر پانکراس ، دوازدهه، مجاری صفرایی، غدد لنفاوی، و پیوند باقیمانده این ارگان‌ها به روده باریک می‌باشد.

 


 

پرسش از فریبا پرسش از فریبا :
سلام اقای دکتر، همسر من ۳۳سالشه و مبتلا بهوسرطان روده بزرگ شده، ی توده ۸سانتی داخل روده بزرگ وجود داره ، با توجه به اینکه متاستاز به پشت جداره معده زده وروی جداره معده پخش شده، پزشک معالج تصمیم به جراحی و بریدن روده بزرگ و برای پشت معده هم عمل هایپک را پیشنهاد کردند، به نظرتان امکان معالجه قطعی وجود دارد؟باتوجه به اینکه بیماری زمینه ارثی دارد و پدر همسرم هم این بیماری رو داشتند، اینم بگم که همسرم شکمش اسیت فراوان داشت و ابشو کشیدند
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
در چنین مواردی که بیمار آسیا در زمینه تومور کولورکتال دارد تنها روش درمانی موثر هایپک می‌باشد که انجام خود هایپک احتیاج به داشتن شرایط خاص و مناسب از جمله اندکس مناسب پریتوین می‌باشد..

 


 

پرسش از اشرف سادات زرآبادی پرسش از اشرف سادات زرآبادی :
جناب آقای دکتر سلام
با عرض تشکراز راهمایی بسیار خوب شما بنده پیوبسی سر پانکراس را انجام دادم وپاتولوژی هم دادم ولی جیزی معلوم نشد حالا می گویند که آزمایش رنگ شناسی پاتولوژی هم برایم انجام دهند آیا ممکن است که به این معنی باشد که پانکراسم سرطانی شده است به نظر شما اگر آن کار را هم انجام دادم باید برای درمان آ« چه کار کنم میشه بهم راهنمایی کنید واقعاً مستعصل شده ام از نگرانی هم نمی دانم که چه کار کنم با تشکر از حضرتعالی

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
برای دادن جواب صحیح باید مدارک شما را رویت کنم.

 


 

پرسش از سوگند پرسش از سوگند :
سلام اقای دکتر دختری شش ساله دارم ازدیابت نوع یک ایا ازطریق اهداعضو درمان قطعی میشود لطفا راهنمایی کنید
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
تنها راه درمان دیابت نوع یک پیوند پانکراس است.

 


 

پرسش از پریسا پرسش از پریسا :
سلام جناب دکتربهلولی .آقای دکترمادرم مبتلا به سرطان کولون بوده که بعدازپنج سال به کبدمتاستازکرده وشش ماه شیمی درمانی هیچ تاثیری نداشته وتوموردرحال گسترش درکبدهست.دکترش پیشنهادروش کموآمبولیزاسیون داده برای توموربزرگ کبد.باوجودمثبت بودن تست krassآیااین روش تاثیرگذارخواهدبود؟ممنون ازمحبت شما.
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
مثبت بودن تست kras پروگنوز بیماری را بدتر می‌کند. انجام کموامبولیزاسیون ارتباط مستقیمی با این تست ندارد.

 


 

پرسش از پرهیزکار پرسش از پرهیزکار :
سلام اقای دکتر بهلوی خسته نباشی من پدرم سرطان پانکراس داره امکان جراحی داره که بتونه خوب بشه و دکتر جراحش فرزاد کاکایی در تبریز هستش ولی پوست زرد شده واقای دکتر گفته اول باید واسش فنر بزارند ممنون میشم راهنمایی کنید. ممنون وخسته نباشید
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
تنها راه درمان سرطان پانکراس جراحی است و آن هم در مواقعی که اندیکاسیون داشته باشد و بیمار شرایط مناسب داشته باشد قابل انجام است. گذاشتن آسانت قبل از جراحی باعث کاهش زردی و عوارض ناشی از آن می‌شود ولی کار جراح برای پیوند مجاری صفرایی را سختتر می‌کند ولی اکثر مواقع انجام آن لازم است.

 


 

پرسش از ثریا پرسش از ثریا :
سلام خسته نباشید اقای دکتر بهلولی ... همسر من ۴۷ساله و یک سال مبتلا به دیابت نوع دو می باشد تمام ازمایش های از قبیل ازمایش خون ادرار و سونوگرای عمل دیابت انجام شده است این سوال دارم با متخصص برای عمل هماهنگ شده عمل متابولیک یا جا به جای روده انجام شود ایا این عمل نتیجه بخش است ؟ عوارض بعد از عمل دارد ؟ بی زحمت اگه عمل بهتری هستش اسم عمل را بگید ...ممنون میشم .....
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
تمام اعمال جراحی که برای درمان دیابت نوع دو انجام می‌شود جراحی متابولیک نامیده می‌شوند. مطمئنا جراح شما با توجه به ویژگی های همسر شما مناسبتربن نوع جراحی را برای ایشان انتخاب خواهند کرد. این جراح ها هر کدام عوارض خاص خود را دارند ولی عوارض این جراحی ها از عوارض بیماری دیابت بسیار کمتراست.

 


 

پرسش از رۓوف پرسش از رۓوف :
سلام دکتر جان آیا ممکن هست کسی فتق کشاله عمل جراحی کند دوران نقاهت تموم شده ولی دردش از بین نرفته ممکن هست دردطولانی مدت تو کشاله بمونه؟

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
در مواردی امکان دارد بیمار بعد از جراحی دچار دردهای مزمن کشاله ران بشود که احتیاج به جراحی مجدد و یا درمان‌های دیگر داشته باشد.

 


 

پرسش از مسعود پرسش از مسعود :
سلام آقای دکتر بهلولی
من حدود پنج ماه پیش دچار سرطان روده بزرگ شدم که با جراحی کل روده بزرگ رو برداشتن و بعد از چند جلسه استراحت هشت جلسه شیمی درمانی شدم. الان یک ماه از اخرین تزریق شیمی درمانیم و دو هفته از مصرف داروهای سرطانی میگذره ولی هنوز درد شدید دست و پا دارم و طاغتم تموم شده دیگه نمیتونم تحمل کنم و شب ها خیلی بهم فشار میاره و جوری شده که توی راه رفتن تعادلم بهم میخوره اگه راهنماییم کنیین که چه کار کنم خیلی ممنون میشم.

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
بعضی از داروهای کموتراپی باعث ایجاد بی حسی در کف دست و پاها می‌شود.در مورد مشکلات شما حتما به پزشک متخصص جراحی و انکولوژی خودتان مراجعه کنید.

 


 

پرسش از سهرابی پرسش از سهرابی :
سلام. آقای دکتر خواهش میکنم جواب بدین چندبار پیام دادم خالم سرطان روده بزرگ گرفته.مادرشم ایجور بوده دکترش گفت تمام روده بزرگشو برمیدارم و تخمدان ها وکیسه صفرا. میخواستم بدونم وقتی روده بزرگشو بردارن عمل دفع رو با کیسه خارجی انجام میده یا داخلی؟ توروخدا جواب بدین. بیست و پنجم نوبت عمل داره. بگید که بدونیم.
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
لا توجه به اینکه هم بیمار و هم مادر ایشان سرطان روده داشته اند احتمال ژنتیکی بودن سرطان وجود دارد و افراد درجه یک ایشان هم باید تحت بررسی قرار گیرند.اینکه آیا کولوستومی خواهند داشت یا نه و اینکه این کولوستومی موقت و یا دایمی خواهد بود به محل درگیری روده، فاصله تومور از مقعد بستگی دارد.

 


 

پرسش از خانم رسولی پرسش از خانم رسولی :
سلام خسته نباشید خانم رسولی هستم .شوهرم یک هفته میشه در پستانش یک هسته پیدا شده میگه خیلی درد میکنه به دکتر هم مراجعه کرده دکتر گفته از گوشی که در جیب روی سینه گذاشته من خیلی نگرانم لطفا برایم بگیم که از چی است خواهش میکنم

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
توده پستان احتیاج به بررسی کامل دارد و برای این کار باید حتما به یک متخصص جراحی عمومی مراجعه کنید.

 


 

پرسش از رامین پرسش از رامین :
سلام اقای دکتردرست ۴۵روزه که مافهمیدیم مادرم سرطان کیسه صفراداره به هردریکه زدیم جواب رددادن یعنی یک هفته دربیمارستان امام تهران بستری شد.واخرش گفتن که ببرین خونه هیچ کاری نمیشه کرد.نتیچه ازمایشهاشو بردم پیش دکترانکولوژی یک جلسه شیمی درمانی کردیم ولی خیلی عزیت داره یعنی این سرطان .قابل درمان نیست .خواهش میکنم نظرشمابرای مادرم حیاطی هست
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سرطان کیسه صفرا بسیار مهاجم بوده و فقط در مراحل پایین و با برداشتن کیسه صفرا، و قسمتی از کبد قابل درمان است.

 


 

پرسش از صبا پرسش از صبا :
با سلام
من مدتی است که دچار شقاق هستم تا یبوست دچار میشم مجدد درد و نا احتی اش شروع میشه
احساس میکنم در ناحیه راست هست شقاق و جدیدا روبروی اون قبلی هم احساس سوزش میکنم
آیا خطرناک هست؟

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
شفاف احتیاج به درمان دارد که در مراحل ابتدایی می‌تواند درمان طبی و دارویی باشد ولی در مراحل مزمن احتیاج به درمان جراحی بیشتر است.

 


 

پرسش از فاطمه پرسش از فاطمه :
سلام مادرم 70سالشه یکسال در گیر سرطان سینه بود با شیمی در مانی و پرتو رفع شد.مهر ماه آزمایش دادن خوب بودن ولی بخاطر یبوست شدید رفتن دکتر یه توده در لگن دیدن نمونه برداری شد ولی جواب نیومده...امکان خوش خیمی توده وجود داره؟یا هر توده ای داخل بدن کسی که سرطان داشته به وجود بیاد یعنی سرطانه؟؟
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
اگر تمام توده ها سرطانی بود احتیاج به نمونه برداری نداشتیم. گرچه شکل ظاهری در اکثر مواقع می‌تواند در مورد نوع توده به ما اطلاعاتی بدهد ولی تصمیم گیری و نتیجه نهایی را بیوپسی مشخص می‌کند.

 


 

پرسش از یزدان پرسش از یزدان :
سلام خسته نباشید مادر۵۰ساله دارم که مبتلا به تومورسینه هستنداما بعداز کولونوسکوپی مشخص شده پلیپ دارندازنوع پلیپ هاپرپلاستیک آیااین پلیپ سرطانی هست ممنون میشم اگه پاسخ بدهید
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
پولیپ های هایپرپلاستیک خوش خیم هستند و با برداشتن پولیپ با کولونوسکوپی مشکل بیمار حل می‌شود.

 


 

پرسش از محمد سلطانی پرسش از محمد سلطانی :
خسته نباشید آقای دکتر
بنده حدود یک ماهی هست که در بله غذا مانند برنج و نان مشکل دارم همچنین در قفسه سینه و پشت کتف سمت راست احساس درد دارم که هنگام بلعیدن بیشتر میشود به دکتر مراجعه کردم وبعد از آندوسکوپ دارو های کلاریترومایسین و دکوراسیون و پنتو پرازول تجویز کردن و بیماریم را فتق مری تشخیص دادن ولی با گذشت یک ماه از مصرف دارو همچنان همان علائم را دارم

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
اگر فتق معده علامت دار دارید حتما باید جراحی شوید.

 


 

پرسش از کارگر پرسش از کارگر :
خسته نباشید آقای دکتر
پدر من ۶۶ سالشونه و سرطان پانکراس دارن متاسفانه ما خیلی دیر متوجه شدیم و از زمانی هم ک متوجه شدیم تا روزی که میخواستن عمل کنن حدودا دوماه زمان برد،بعد از عمل دکترشون گفتن عمل نکردن چون ب کبد زده و فقط از کبد نمونه برداری کردن و حالا منتظر جواب پاتولوژی هستن تا بعد برای شیمی درمانی اقدام کنیم.ب نظر شما اینکه عمل نکرد و حالا پانکراس یا اون توده را درنیاوردن کار درستی بوده ؟ایا شیمی درمانی چه میزان تاثیر میتونه داشته باشه در بهبودی؟البته پدرم قبل از عمل استفراغ نمیکردن اما حالا خیلی استفراغ میکنن در حدی ک دکتر گفتن از راه بینی ی لوله فرستادن تا داخل معده و ترشحات رو خارج میکنن،ایا میشه ب بهبودی امیدی داشت حتی با شیمی درمانی چون خیلی افراد میگن ک شیمی درمانی انجام ندید اما دکترشون میگن ک باید انجام بشه ؟؟
مرسی از راهنماییتون

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
انجام جراحی پانکراس با متاستاز به کبد ممکن نیست و جراح شما کار درستی انجام داده. متاسفانه پیش آگهی بیمار شما خوب نیست.

 


 

پرسش از الهه پرسش از الهه :
با سلام حضور محترم دکتر بهلولی
جناب دکتر مادرم دوسال پیش به کانسر رکتوم مبتلا شد و با جراحی وسیعی توده برداشته شد و خوب شد. امسال گاهی از درد کنر شکایت میکرد تا اینکه لیز خورد و با صورت محکم به زمین خورد. پاهایش از کار افتاد و پس از ام ار ای و جراحی ستون فقرات خوب شد و پاهایش دوباره برگشت. اما 4 ماه بعد کم کم پاها از کار ایستاد. اینبار در ام ار ای لختگی خون در محل جراحی قبلی نشان داد. د کتر تشخیص داد که این سرطان است که به این ناحیه زده. پس از جراحی دوباره پاتولوژی مثبت نشان داده در صورتی گه اولی منفی بود. دکتر انکولوژی بن اسکن و اسکن کامل لگن و شکم انجام داد. همه چیز سالم و مشکلی وجود ندارد جواب پاراکیلینک ها هم منفی بوده. به نظر شما ایا این سزطان میتواند بدون لینکه کبد و ریه را درگیر کرده باشد به نخاع زده باشد؟ ایا امکان دارد پاتولوژی اشتباه کرده باشد؟

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
یکی از محلهای متاستازهای کولورکتال استخوان و ستون فقرات است.

 


 

پرسش از وحیدhp پرسش از وحیدhp :
در تمام نقاط بدن من تعداد زیادی غده لیپوم وجود دارد
جواب نمونه برداریم از یکی از این غده نشان داد که خوشخیم هست ولی احساس می کنم روز به روز بیشتر و بزرگتر می شوند چکار کنم؟

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
احتیاج به برداشتن تک تک این لیپوم ها ندارید.

 


 

پرسش از پرسا پرسش از پرسا :
سلام اقای دکتر ببخشین ایا ترس موجب بروز سرطان پانکراس میباشد
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
خیر

 


 

پرسش از پرسا پرسش از پرسا :
با سلام به محضر جناب اقای دکتر بهلولی:
دوستی دارم الان 2 ماه هست به سرطان پانکراس دچار شده است متاسفانه کل بدنشو این بیماری فرا گرفته ستون فقراتش درگیر سرطان شده الان هذیان گویی میکنه ایا راه علاجی یا عمل جراحی امکان نگه داشتن هس یا نه ممکنه توضیح کامل بدین ممنون میشم

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سلام
متاسفانه امکان درمان چنین بیماری وجود ندارد.

 


 

پرسش از حلما علیزاده پرسش از حلما علیزاده :
سلام آقای دکتر
من نمیدونم چطور نتایج اندوسکوپی و پاتولوژی رو براتون بفرستم در ضمن شما جراحی هایپک هم انجام میدین در رابطه با کانسر مری اگه هست کجا و هزینه ش چقده؟

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
از طریق شماره تلفن بالای صفحه با واتس اپ ارسال فرمایید.

 


 

پرسش از نیما پرسش از نیما :
سلام جناب دکتر در مورد خواهرم مزاحمتون شده بودم ک پس از سرطان رحم جراحی شدن ک شیمی درمانی الان مجددا روی بافت شکم یک سری توده دیده شده فرمودین عود کرده و نتایج پاتولوژی و ریپورت جراحی رو خواستین ک فک کنم حضورا باید خدمت برسیم. با توجه ب اینکه گفتین شیمی درمانی به تنهایی موثر نیست و جراحی باید بشه می خواستم بدونم شانس بهبودی ایشون چقدره و ایا درمان میشن؟
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
شانس بهبودی در این بیماران با جراحی هایپک وجود دارد ولی بسته به مرحله و مقدار درگیری داخل شکمی است.

 


 

پرسش از پریسا پرسش از پریسا :
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر 6 ماه پیش متوجه شدیم همسر من تومور سینوس داره عمل کردن وتومور به طور کل خارج کردن جواب پاتولوژی بدخیم بود نوعش لنفوما پلاسما بلاستیک هست بعدش نمونه مغز استخوان و سی تی طحال وریه گرفتن همگی سالم بود 5 بار شیمی درمانی شد و الان قراره بره رادیو تراپی هیج جای بدنش تومور نیست حتی جایی که عمل کردن میگن نوعش لنفومه هوچکین هست امکان داره بعدا جای دیگه بدنش بزنه دکترش گفت الان تو مرحله 1 بیماری هست من یه وقت میخوام ازتون یه روز با تمام مدرک بیام مطبتون اگه امکان داره ببخشید
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سلام
با توجه به اطلاعاتی که داده اید شما بهتر است جهت ادامه درمان به یکی از همکاران انکولوژیست مراجعه کنید. در اکثر مواقع لنفوم هوچکین قابل درمان است.

 


 

پرسش از احمدی پرسش از احمدی :
باسلام اقای دکترمیشه لطفاجواب منو بدهید حتی اگر درتخصص شمانیست بفرمائیدتابدونم شماسوال منو مشاهده کردید من به تشخیص شمااطمینان دارم،مادرم 65ساله تازه لاپاراسکوپی کیسه صفرا کردند درسونوی قبل عمل نوشته وجود soildدرناحیه RLQدکتر گوارش گفتند سی تی باتزریق انجام بشه باتوجه به عمل تازشون نظرشماچی هست ایا مسئله ی خطرناکیه امکان سرطان هست لطفاجواب بدهید خیلی نگرانم ماشهرستانیم هنوز جواب پاتولوژی کیسه صفرانیامده باتشکرفراوان
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
آیا مادر شما در حالی که احتمال توده در شکم بوده جراحی کیسه صفرا شده اند؟ در حین لاپاراسکوپی جراح می‌توانند با لاپاراسکوپی این ناحیه را ببینند. حتما باید سی تی اسکن با کنتراست تزریقی و خوراکی انجام دهید.

 


 

پرسش از فاطمه یاراحمدی از بروجرد پرسش از فاطمه یاراحمدی از بروجرد :
سلام حدود 20روز فهمیدم مادربزرگم مشکل گوارش ی بلع داره عکس آندوسکوپی که ازش گرفتن دکترا گفتن وتوده که گفته طان مری واین توده 30سانته که گفتن باید عمل بشه ببریتش تهران برای عمل ماهم بردیم که عکس آندوسکوپی قبول نکردن مجددا14این ماه نوبت داره بعضیا میگن عمل براش خوب نیست چون سرطانش پخش میشه آیا اقای دکتر راهی هست برای خوب شدنش سنش 67 سالشه
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
احتمالا منظورتان این است که تومور در سی سانتی متری قرار دارد. ابتدا باید نوع توده با پاتولوژی و نمونه برداری مشخص شود . در این منطقه بیشتر تومورها از نوع SCC هستند در این صورت بیمار ابتدا باید کموتراپی و رادیوتراپی شود و سپس جراحی. این باور عامیانه که جراحی تومور باعث پخش شدن آن می‌شود کاملا نادرست است.

 


 

پرسش از فاطمه پرسش از فاطمه :
آیا کسی که سرطان مری داره عمل کنه پخش بدن نمیشه راه درمانی هست
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سوال شما واضح و مشخص نیست.

 


 

پرسش از مجتبی پرسش از مجتبی :
با سلام و خسته نباشید خدا قوت
برادرم حدود یک ماه پیش با علائم زردی بدن و چشم، درد شدید در ناحیه زیر سینه و پشت، تهوع و..‌. به دکتر متخصص داخلی مراجعه که تشخیص اولیه سرطان لوزالمعده بود که دکتر با توجه به چندین عکس و نتیجه آزمایش و بیوپسی کبد سمت راست(نتیجه بیوپسی نشان دهنده متاستاتیک بودن یا پرایمری بودن توده در کبد بود)، سرطان پیشرفته و متاستاز شده لوزالمعده رو تشخیص داد و جلسه اول شیمی در روز جمعه هفته پیش در حالی به پایان رسید که فقط درد کمتر شده بود ولی تهوع هنوز بسیار زیاد بود.لازمه بگم که داخل لوزالمعده نیز قبل شیمی درمانی استنت بکار گذاشته شد.
سوال من اینه که امکان عمل هایپک وجود داره و یا امکان پیوند همزمان یا غی همزمان کبد و پانکراس؟
قبلا و قلبا متشکرم بابت پاسخگویی

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سلام
متاسفانه در چنین مواردی که متاستاز کبدی وجود دارد امکان انجام جراحی هایپک وجود ندارد.

 


 

پرسش از پریسا پرسش از پریسا :
سلام آقای دکتر خسته نباشین .چرا جواب سوال من و نمیدین 3 بار براتون فرستادم بیشتر از 20 روزه بیماریشم لنفومه واونجوری که اطلاع دارم در تخصص شما هست اگه امکان داره جواب سوال منم بدین ممنون میشم
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
من تمام سوالات بدون جواب در بیست روز گذشته را بررسی کردم سوال بنام شما مشاهده نشد.

 


 

پرسش از حلما علیزاده پرسش از حلما علیزاده :
سلام آقای دکتر
شوهر من ۴۱ ساله متاسفانه تازه متوجه شدیم که توده ی ۲ در ۲ با نتیجه آسیب شناسی سلولهای سنگفرشی در انتهای مری میباشد سی تی اسکن انجام دادیم خوشبختانه همه اعضا سالم بودن پزشکان عمل باز و برداشت کامل مری روراه درمان میدانند آیا با لاپاروسکوپی میشه این عمل و با موفقیت انجام داد چقد میتوان به ادامه ی زندگی ایشان امیدواربود

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
لطفا جواب اندوسکوپی ‌پاتولوژی را ارسال فرمایید. در بعضی مواقع این تومورها قبل از جراحی باید کموتراپی و رادیوتراپی شوند و سپس تحت عمل جراحی قرار بگیرند.

 


 

پرسش از شهرزاد پرسش از شهرزاد :
سلام جناب دكتر، مادر من ٨٥ سالشونه و ٤ سال پيش تشخيص ادنوكارسينوم امپول واتر دادن براشون، در تشخيصهاي تكميلي با اندوسونوگرافي مشخص شد كه تومور پيشرفته پري امپولري به همراه درگيري pv وجود دارد. به علت انسداد مجاري صفراوي استنت گذاري انجام شد.دكترشون جراحي رو صلاح ندونستن و داروي xeloda دادن و تا چند وقت پيش مصرف ميكردن تا اينكه دچار تب و عفونتهاي متعدد شدن و بررسي جديد كردن در mrcp نوشته بود هيچ گونه ضايعه فضاگيري در سر پانكراس مشاهده نشد اما اتساع مجاري صفراوي داخل و خارج كبدي رو گزارش داده بود. جدار كيسه صفرا هم نرمال بود. Ercp انجام شد و مقدار زيادي اسلاج خارج شد و استند رو clean كردند. دكتر گفتن كار ديگه اي نميشه براشون انجام داد. ايا واقعا نميشه؟ با شيمي درماني با توجه به اينكه تومور پخش نشده نميشه به طول عمرشون بهبود ببخشه؟ لطفا راهنماييم كنيد خيلي نگرانم نكنه چون سن مادرم بالاست دكترا اينجور صحبت ميكنن. ممنونم
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
در مواردی مانند مادر شما می‌توان کموتراپی انجام داد و بعد از یک دوره کموتراپی اگر در بررسی متاستاز وجود نداشته باشد با برداشتن ورید پورت و پیوند مجدد آن عمل جراحی ویپل را انجام داد.

 


 

پرسش از هادی یزدانی پرسش از هادی یزدانی :
مادرم سرطان پانکراس دارد والان هم شمیی درمانی میشود ایا این عمل هاپیک که در اصفهان برای بیماران سرطانی انجام شده برای مادر من انجام میشود یا نه لطفا راهنمای کنید
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
جراحی هایپک در ایران فقط در مرکز ما بیمارستان جم و شیراز انجام می‌شود و در اصفهان فقط یک‌مورد و با استفاده از دستگاه بیمارستان جم تهران انجام شد .در مورد مادر شما احتیاج به انجام هایپک وجود ندارد.

 


 

پرسش از z.b پرسش از z.b :
سلام آقای دکتر خداقوت. ببخشید ما الان چهار هفته هست که متوجه شدیم مادر ۴۸ ساله م مبتلا به سرطان بدخیم روده بزرگ شدن و جراحی شدن و قسمتی از روده که تومور بود رو برداشتن، و الان از عملشون چهار هفته میگذره و داخل سی تی اسکن ریه و مثانه و کبد و .. نرمال بود و هنوز بجایی منتشر نشده فقط بافت چربی اطرافو گرفته؛ میخوام بدونم سرطان در چه مرحله ای هست؟؟و اینکه الان چهار هفته از جراحی گذشته از کی شیمی درماتی شروع میشه و چندجلسه؟؟ آقای دکتر آیا درمان میشن مادرم؟؟؟توروخدا جواب بدید.😔😔😔
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
معمولا درمان کموتراپی سه تا چهار هفته بعد از جراحی شروع می‌شود.

 


 

پرسش از هادی شفیعی پرسش از هادی شفیعی :
سلام جناب آقای دکتر بهلولی
بنده به علت سوزش معده و در بعضی مواقع حالت تهوع در تاریخ 97/3/1آندوسکوپی کردم و تشخیص دکتر متخصص گاستریت بود.آقای دکتر هم اکنون مشکل بنده این است که در طول روز دردهای سوزشی معده به همراه گه گاهی حالت تهوع با شدت و ضعف و حتی قطع شدن کامل دارم.ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید مشکل بنده چیست وآیا آندوسکوپی مجدد لازم است.

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
شما احتیاج به انجام اندوسکوپی مجدد ندارید ولی احتمالا ریفلاکس دارید و باید تحت درما با پنتاپرازول قرار گیرید.

 


 

پرسش از z.b پرسش از z.b :
The specimen received in formalin consists of colectomy m 12×6 cm on section there is tumoral area m 4×3 that is located 5 cm from one end and 2 cm from another end . No 1-9
Multiple sections reveal following histopathological characteristics
Colectomy(rectum):
Well to moderately differentiated adenocarcinoma
4cm in largest length
Full thickness involvement
Tumoral involvement , pricolic fatty tissue
No tumoral investment_twelve out of twelve lymphnodes
Proximal and distal and radial surgical margins are free

آقای دکتر این جواب پاتولوژی مادرم هست که گفتم دارای ۴۸ سال سن هستن و ما به تازگی متوجه شدیم سرطان بدخیم روده دارن و چهارهفته س جراحی شدن؛ میشه بگید در چه مرحله ای هستن و ما باید الان چه اقدامی انجام بدیم چون پزشک جراح برای ما توضیحی ندادن تا الان و ما بسیار سردرگم و مضطربیم از این بی اطلاعی ، عااااجزانه ازتون میخوام بیماری مادرم و اینکه مرحله و اقداماتشو بهم بگید. خدا خیرتون بده.

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
با توجه به جواب پاتولوژی بیمارتان T4N0 Mx هستند و بعد از بررسی برای متاستاز دوردست اندیکاسیون کموتراپی و رادیوتراپی دارند. فقط سوال من این هست که بیمارتان قبل از جراحی کموتراپی و رادیوتراپی شده بودند یا نه؟

 


 

پرسش از نیما پرسش از نیما :
سلام آقای دکتر خسته نباشید خواهر بنده به دلیل تومور دهانه رحم جراحی شدن و کل رحم و تخمدان خارج شده. در آزمایشات اولیه نیز امنتوم نیز نشان داده شده بود که با توجه به صلاحدید دکتر معالج 6 جلسه شیمی درمانی و 25 جلسه پرتور درمانی انجام شده . در آزمایش جدید سی تی انجام شده این موارد رویت شده که می خواستن بدونم باید چیکار کنیم؟ کلیه اعضا ذکر شده که سالم هست و تومورمارکت هم تو رنج بوده چقد این مورد میتونه خطرناک باشه؟
Clinical information: Previously uterine cancer.
Findings:
Thickening of wall of rectosigmoid colon up to 6mm with decreased luminal diameter is noted which could be related to radiation or inflammation (radiation recotosigmoiditis).
There are multiple peritoneal nodule with maximum diameter of 14mm in right and left side of peritoneal cavity which might be due to peritoneal seeding. CT or sono-guided biopsy is recommended.


دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
متاسفانه با احتمال زیاد ایشان دچار عود مجدد تومور هستند و در چنین مواردی شیمی درمانی به تنهایی موثر نبوده و بیمار احتیاج به اقدامات بیشتر از جمله جراحی سایتوریداکتیو شاید هایپک داشته باشد. حتما قبل این اقدامات با توجه به تنگی انتهای روده انجام کواونوسکوپی را پیشنهاد میکنم. در ضمن لطفا شرح عمل جراحی قبلی و نتیجه پاتولوژی قبلی را ارسال فرمایید.

 


 

پرسش از ابراهیم پور پرسش از ابراهیم پور :
سلام.بیمارباکنسرمتاستازکلون به اومنتومی که ایلوستومی موقت دارد12جلسه شیمی درمانی ودریافت اربیتوکس راپشت سرگذاشته وقراراست3هفته دیگربرایش عمل بستن ایلوستومی موقت انجام شود.آیاازنظرشماقبل ازعمل،پت اسکن انجام دهیم یابعدازعمل،اسکن معمولی؟پزشک آنکولوژیست تصمیم رابعهده خودمان گذاشته.درضمن،پزشک تاکیدبه انجام سریعترادامه دریافت اربیتوکس رابعدازجراحی دارد.چون تارگت تراپی راباید2هفته بعدازعمل ادامه دهیم.توصیه شماچبست؟پت اسکن یااسکن معمولی؟اگربلفاصله بعدازپت جراحی انجام دهدمشکلی پیش نمیاید؟باتشکربسیار
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
معمولا پت اسکن در نشان دادن متاستازهای پریتوین که اندازه کوچک و زیر یک سانتی متر دارند دارای دقت و حساسیت کافی نیست.

 


 

پرسش از مسعود پرسش از مسعود :
ضمن عرض احترام
پدر بنده کانسر رکتوم بدون متاستاز رو داشتن و پس از جراحی لنف ها هم سالم بود. و شیمی درمانی هم بعد عمل انجام شد. میشه بفرمایین امکان عود چند درصد هست ? یا احتمال متاستاز چقدر هست ? و تا چند سال احتمال بازگشت بیماری وجود داره ?

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
درصد عود و متاستاز بستگی به مرحله بیماری پدرتان دارد که در مورد مرحله بیماری ما اطلاعاتی نداریم و حتما پزشکان معالجتان در این مورد اطلاعات لازم را برایتان می‌دهند.

 


 

پرسش از Haf پرسش از Haf :
سلام اقای دکتر.ببخشید من خانومم 18سال سنشه و حدود چهارسال پیش سابقه التهاب روده داشت و بده پیگیری هایی که تو شهرستان انجام دادیم خوب شده بود.تا اینکه حدود هشت ماهه پیش این دلپیچه ها با علاعم بیشتر برگشته.جوری که نمیتونه شب و اروم بخابه.بازم تو شهرستان پیگیری کردیم ولی دکترش فقط وعده الکی داده بودو خانومم بدترشد.هفته پیش پیش یه دکتر متخصص تو تهران اوردیمش که یکی ازبستگانمون معرفیش کرد.بده اینک کولونوس و ازمایشارو دید گف ک التهابش خیلی شدیده و احتمال داره به سرطان تبدیل شده باشه که بایدMRIبگیریم و مطمعنشه.خاستم بدونم یه دختر 18ساله هم سرطان روده میگیره؟ینی بااین سن کم هم میشه؟اخه بیشتر جاها نوشته که بده چهل سالگی احتمالش هس.لطف میکنید اگ راهنماییمون کنید.
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سرطان در هر سنی احتمال بروز دارد فقط در افراد جوان‌تر کنار با سرطانهای دستگاه گوارش مواجه میشویم.

 


 

پرسش از بهار پرسش از بهار :
سلام استاد
یکی از اقوام نزدیک سرطان روده گرفته و دکترها بعد از آزمایشات و معاینات ایشون رو جواب کردن وبه منزل فرستادن در حال حاضر خانواده پیشنهاد شیمی درمانی کردن آیا ممکن است با این روش سلامتی خودشو بدست بیاره یا پول اضافی خرج کردنه آیا تاثیری داره

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
احتمالا تومور ایشان متاستاتیک بوده که توصیه به درمان خاصی از طرف همکاران نشده است.

 


 

پرسش از بهار پرسش از بهار :
آیا بیماری سرطان روده واگیر دار است خطری دیگر اعظای خانواده را در بر میگیرد
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سرطان روده واگیردار نیست ولی بعضی از سرطانهای روده ژنتیکی هستند ‌و زمینه خانوادگی دارند.

 


 

پرسش از H,A پرسش از H,A :
ببخشید سوالاتی ک طرح میکنیم حداکثر تا چن وقت طول میکشه جوابشو بگیریمو کجا و چطور باید پیدا کنیم جوابمونو؟ واقن ببخشید،چون من صبح سوالمو پرسیدم و منتظره جوابشم.لطف میکنین اگ کمکم کنید.واقن متشکرم.
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سلام
روانه بیش از سی مورد سوال دریافت می‌شود که گاهی تعدادی از این سوالات ارتباطی با رشته تخصصی و‌کاری من ندارد و با توجه به اینکه جواب دادن به همه سوالات زمان زیادی از وقت را می‌گیرد هفته ای دو روز و فقط به سوالات مرتبط با تخصص اینجانب جواب داده می‌شود.

 


 

پرسش از ط پرسش از ط :
باسلام و خسته نباشید. من 16 سال دارم.بعد از دوسال درد معده 5 ماه پیش اقدام به آندوسکپی کردم و متوجه شدم سه زخم و یک ورم در معده ام مشاهده شد و علت آن اعصاب و استرس طولانی مدت بود. الان با مصرف قرص و دمنوش های گیاهی بهتر شدم. به نظر شما باید بعد از 6 ماه آندوسکپی مجدد انجام بدم؟
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
در صورت بهبود علائم احتیاج به تکرار اندوسکوپی تا سه سال ندارید.

 


 

پرسش از سان پرسش از سان :
با سلام و خسته نباشید یکی از نزدیکانم توده در پانکراس دارد که دکترش گفته هر چه سریعتر شیمی درمانی باید بشه راه حل دیگه ای مثل جراحی واسه این بیماری نیست

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
این بیماران معمولا بعد از انجام شیمی درمانی و یا قبل از آن در صورتی که متاستاز نداشته باشند باید جراحی شوند.

 


 

پرسش از نیایش پرسش از نیایش :
سلام اقای دکتر طول درمان جراحی ویپل چند ماه هست؟ایا برای خانمی به سن ۷۰ .میتونه طاقت بیاره

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
بصورت میانگین بیمار در حدود سه ماه به شرایط زندگی عادی برمیگردند. شرایط عمومی بیمار در تصمیم گیری بسیار بیش‌تر از سن بیمار اهمیت دارد.

 


 

پرسش از جواد پرسش از جواد :
سلام دکتر بنده 25 سالمه دوسال تریاک کشیدم الان 3 ساله ترک کردم دچار زخم معده شدم که خواب نداشتم 20 شبانه روز دوبار اینطور شدم رفتم دکتر گفت چیزی نیست دارو داد بهم الان حالم خوبه ولی اسید معده دائمی دارم میخاههم ببینم مشکلی نیست چون زود هم عصبی میشم دکتر اعصاب روان رفتم دارو میخورم لطفا دقیق راهنمایی کنید ممنون تشکر سواب داره دره خدا ببخشید
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
حتما اندوسکوپی انجام دهید.

 


 

پرسش از محمد رحیمی زاده پرسش از محمد رحیمی زاده :
باسلام آیا فتق یک طرفه کشاله ران رو میشود با لاپارسکوپی عمل کرد یا نه؟
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
بله.

 


 

پرسش از غلامرضایی پرسش از غلامرضایی :
سلام آقای دکتر بنده همسر خانوم آسیه رحمانی هست خانوم بنده به خاطر یبوست در ناحیه مقعد دچار خونریزی شده و به تشخیص دکتر شقاق ایشون پاره شده و آقای دکتر سلمان روغنی براش دارو تجویز کرده و بهش گفته که یه سر پیش دکتر زارع هم برو و دکتر زارع با توجه به معاینه ایشون تشخیص پارگی شقاق را داده و توصیه به جراحی نموده با توجه به اینکه ایشون یه دوره پرتو درمانی داشته و در حال حاضر داره شیمی درمانی میشود آیا شما نیزتوصیه به جراحی را دارید ?
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
با سلام
با توجه به اینکه ایشان تحت کمورادیوتراپی هستند احتمال بروز عوارض در حین جراحی بیش‌تر از حد معمول است. بهتر است حداقل در صورت امکان دو هفته فاصله بین جراحی و کموتراپی باشد. در صورت شرایط اورژانس جراحی غیر قابل تاخیر است.

 


 

پرسش از ف ج پرسش از ف ج :
سلام وعرض ادب خدمت شما،برادرمن سرطان کولون داشتن که جراحی شدنوبعدش شیمی درمانی الان بعدازدوسال بیماریش عودکرده وبه دهانه پانکراس ،کبد،لگن،غددلنفاوی متاستازداده ،الانم شیمی درمانی میشه ،میخواستم بدونم درمان میشه یانه توروخدا راهنماییم کنین برادرم29سالشه وعلتش رو گفتن ارثیه،خیلی ممنونم
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
با توجه به متاستازهای متعدد احتمال بهبودی کامل بسیار کم است.متاسفانه سرطانهای ارثی در سنین پایین بروز کرده و پیش آگهی بد دارند.

 


 

پرسش از الف،ن ازکرمانشاه پرسش از الف،ن ازکرمانشاه :
سلام آقای دکترخسته نباشید قبلأ پیام دادم خدمتتون راجع به جراحی تومور سرپانکراس پدرم که گفتم چندموردجزئی هم توکبدش بوده وجراحی کردن و برداشتن فرمودین اگه درگیری کبد تومورباشه درجه بیماری بالاس الان بعداز۶ جلسه کموتراپی ازش سی تی اسکن گرفتن زده همانژیوم کبدی بوده ونوشته هیچگونه ضایعه فضاگیری درکبد طحال پانکراس وکلیه ها دیده نشد یعنی چی توروخدا راهنمایی کنید ممنون میشم خدااجرتون بده
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
همانژیوم کبدی ضایعات خوش خیم عروقی هستند که در اکثر موارد احتیاج به اقدام خاصی ندارند.

 


 

پرسش از وهابی پرسش از وهابی :
سلام اقای دکتر پدرم قلبش انژیو شده و دو روز بد سنگ صفراش التحاب میکنه درد شدید که با ملفین هم ساکت نمیشه دوروز و دو شب هست نمیتونیم نگه هش داریم که الان هم فشارش رفته بالا دکتر ها هم کار ی نمیتونن کنن چهکنیم

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
عفونت کیسه صفرا در اکثر مواقع احتیاج به جراحی دارد و در صورتی که بیمار شرایط لازم را برای جراحی ندارد می‌توان تحت گاید سونوگرافی با روشی به نام‌کوله سیستوستومی آن را تخلیه کرد.

 


 

پرسش از امینی پرسش از امینی :
سلام وخسته نباشید. اقای دکتر ایا سرطان سارکوم درمان دارد تو رابه قران من شهرستانی هستم برای رضای خدا یه دکتر خوب به ما معرفی کنید
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سارکوم بسته به محل و‌نوع آن درمان می‌شود. اطلاعات لازم را ارسال فرمایید.

 


 

پرسش از حلما پرسش از حلما :
با سلام خدمت جناب اقای دکتر.مادر من 65 سالشه. شکمش کار نمیکرد دکتر تشخیص بواسیر دادند با اینحال ایشون رو آنژیو کردن و از اون زمان تا الان که حدود نه ماه میگذره بشدت درد شکم و مقعدی دارند و شکمش کار نمیکنه ووهیچی هم نمیتونه بخوره.بعد از انژیو این مشکل بوجود آمده.خواستم بدونم برای بهبود چکار کنیم.ممنونم
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
همزمانی مشکلات مادر شما با انژیوگرافی تماما اتفاقی بوده و ارتباطی به هم ندارند و حتما باید برای معاینه مجدد به یک‌جراح عمومی و یا متخصص گوارش مراجعه کنید.

 


 

پرسش از اقاقیا پرسش از اقاقیا :
با سلام خدمت اقای دکتر.مادرشوهر من امروز عمل ویپل شدن.بغد عمل گفتن که باید شیمی درمانی هم بشن.آقای دکتر ایا امیدی به بهبودیشون هست ایا بعد شیمی درمانی بازم عود میکنه؟دکترشون میگن پورت وریدی را درگیر نکرده است ولی یه حلقه دورش ایجاد کرده است که کاملا حین عمل تمیز کرده اند.آقای دکتر نظر شما چیست؟خیلی نگرانیم
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
بنظر می‌رسد جراحی بسیار خوبی انجام شده و تمام این بیماران لازم است بعد از جراحی حتما تحت کموتراپی قرار گیرند.

 


 

پرسش از علی یزدانی پرسش از علی یزدانی :
با سلام ۵۰ ساله هستم ۱۹ روز است جراحی فتق اینگینال با حفره ۲۳ ملییمتر طبق سونوگرافی انجام دادم جراح مش قرار داده خیلی ناراحتم انگار بین پام یه چیزی گذاشتند وقتی دراز میکشم محل برش باد کرده دست میزنم انگار یه کیسه زیرش گذاشتند بعد از جراحی ده روز بعدش رفتم دکتر دیگه سونو گرافی نوشت نتیجه نوشته در سطح فوقانی خارجی استزون مقداری ۷ میلیمت مایع جمع شده در اینترنت هم نوشته مش می پوسه و عفونت میکنه شما رو جانه خانم فاطمه زهرا ص جواب بدین من چیکار کنم اگر مش نمیذاشت مثل بقیه هیچ نگرانی نداشتم ممنون۰۹۱۹۴۹۶۴۴۹۳
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
امروزه درمان استاندارد فاق جراحی با استفاده با مس بروش باز و یا بسته است. پوسیدن مش که شما از آن بحث می‌کنند یک فرضیه غیر علمی است. تورمی که شما احساس می‌کنند احتمالا سروها و یا هماتوم بوده و یا خود جذب می‌شود و یا با سرنگ می‌توان تخلیه کرد. جراح شما کاری کاملا استاندارد و علمی انجام داده است.

 


 

پرسش از پریسا پرسش از پریسا :
اقای دکتر حالا که عوامل ایجاد سرطان بایدتوسط دولت سازماندهی شوند به عنوان یه ایرانی بهتون التماس میکنم چندتا دکتر جمع بشید یه جلسه با این دولت بذارید براشون توضیح بدید که همه ی خانواده ها درگیر این بیماری لعنتی شدن. براشون توضیح بدید چطور دارن هر روز خانواده ها رو داغدار میکنن. براشون توضیح بدین چطور عزیزانمون رو دارن ازمون میگیرن و این بیماری چقدر داره خون به دل مردم میکنه...
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
متاسفانه سالهاست که افراد و انجمن های مختلف در این مورد هشدار می‌دهند ولی متاسفانه اقدامات انجام شده بسیار کم و بی اثر است.

 


 

پرسش از صادق ممبینی پرسش از صادق ممبینی :
سلام آقای دکترخسته نباشیدمن کیسه صفراوی رو دراوردم ولی بازم آنزیمهای کبدیم بالاست خواستم ببینم مشکل ازچی میتونه باشه ممنون مرسی ازخوزستانم
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
برای بالا بودن آنزیم‌های کبدی احتیاج به بررسی بیش‌تر دارید از جمله بررسی مجاری صفرایی.

 


 

پرسش از الف،ن ازکرمانشاه پرسش از الف،ن ازکرمانشاه :
سلام آقای دکترخسته نباشین پدر بنده با۶۸ سال سن وبدن وجسم ورزیده وورزشی چندماه پیش یهودچاردردشدید شکم وکاهش وزن غیرطبیعی شدن بامراجعه به دکتراسلام پیا وانجام آندوسکپی وگرفتن بیوپسی متوجه تومور درسرپانکراس شدن که بعدازگرفتن سی تی باکنتراست گفتن قابل جراحی فقط چندنقطه ریز ازکبدرو درگیرکرده که اونم قابل جراحیه خوشبختانه دربیمارستان خصوصی بیستون کرمانشاه جراحی خوب وموفقیت أمیزی داشتن الانم زیرنظردکتر ازنب تحت شیمی درمانی میباشن جلسه ششم روهم سپری کردن خیلیم سرحال وقبراق هستش نظرشما درمورداین بیماروادامه زندگیش چیه آیا روبه بهبودیه یا خطری تهدیدش خواهدکردباتشکر ازوجدان بیدارشما پزشک باایمان وحاذق
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
پیش آگهی هر سرطانی به مرحله آن بستگی دارد. اگر درگیری کبدی واقعا تومور بوده باشد مرحله بیماری بالا بوده و پروگنوزمتاسفانه مناسب نیست.

 


 

پرسش از امید ازکرمانشاه پرسش از امید ازکرمانشاه :
سلام آقای دکترخسته نباشید ببخشید معنی این جمله درجواب پاتولوژی بعداز جراحی چی میشهwill difrented adenocarcinoma باتشکرازشماپزشک دلسوز باایمان ومتعهد،،
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
ادنوکارسینوم نوعی سرطان بافتی است و بسته به محل آن نوع درمان مشخص می‌شود.

 


 

پرسش از محمد پرسش از محمد :
سلام من ۵۶ سال سن دارم چند وقت است احساس می کنم شکمم داره بزرگ می شه البته در قسمت معده با خوردن غذا ورم می کنه طوری که با ید صاف بنشینمگاهی زود سیر می شوم واحساس سنگینی می کنم زود خسته می شوم وسه هفته پیش با خوردن خورشت اسفناج در دو مرحله دچار یبوست شدیدی شدم به قدری که ببخشید دچار پاره گی در داخل و خارج مقعد شدم با عسل ودارو جا مع خیلی کم درمان شد ولی در موقع دفع مزاج دو باره اذیت می شوم که درد میگیر مقعدم روز های اول همراه با خونریزی بود ولی الان نه درد دارد و در شهر ورامین زندگی می کنم می خواهم بدانم علت چیست ایا استیت است یا چیز دیگر وبه کدام پزشک متخصص مراجعه کنم ممنون از لطف شما موید باشید وسلامت

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
جهت معاینه به یکی از همکاران جراح و یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنید.

 


 

پرسش از فهیمه پرسش از فهیمه :
سلام دکتر پسرم مبتلا به cml نوع میلوما هست دارو نیلوتینیب مصرف میکنه روزی سه تا حال مجازیش هم خوبه دکتر توروخدا درمان میشه ۱۵ سالشه.خیلی نگرانم
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
پروگنوز CML از انواع دیگر لوسمی بهتر است. درمان این بیماری تخصص بنده نیست ولی همانطور که عرض شد پروگنوز و پیش آگهی خوب است.

 


 

پرسش از الهه علی کرم پرسش از الهه علی کرم :
سلام همسرم پنج سال پیش کبد چرب گرید ۲ داشت که رعایت نکرد و پیگیر درمانش نشد از ۵ ماه پیش زیر قفسه سینه ش احساس درد داشت که این درد به پشت کمرش سرایت میکرد پیش دکتر تخصص کبد رفتیم تو س نوگرافی گفتن پانکراسش یه کیست داره با ابعاد ۲۲ در ۲۴ و رفتیم پیش متخصص گوارش نتیجه سی تی اسکن ابعاد رو با تغییر ۲۵ در ۱۱ نشان داد ... آقای دکتر الان چی میشه ... من میترسم ... دکترش گفت من به نظریه مشورتی نیاز دارم ... امکانش هست ما حضوری بیایم مطب تون و آزمایش هارو ببینید ... من آدرس و تلفنی از شما ندیدم من نمیخوام بمیره 😔😔
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
سلام ایشان احتیاج به بررسی بیش‌تر جهت تعیین نوع کیست دارند. از طریق قسمت تماس با ما در سایت و یا شماره تلفن بالای صفحه می‌توانند وقت معاینه را هماهنگ کنید.

 


 

پرسش از رها پرسش از رها :
سلام خسته نباشید
پدرم یه چند سالی هست که سرطان معده دارن و ما دیر متوجه بیماریشون شدیم. بیماری شون طوری شده که کل اعضاء بدنشون درگیر شده چند جلسه شیمی درمانی انجام دادن دکترا جوابش کردن و میگن فقط تا وقتی سر پا هستن بهشون خون تزریق کنند به نظر شما تو این مرحله میشه کاری براشون انجام داد که بیماریشون درمان بشه؟؟؟
آقای دکتر ممنون میشم جوابمو بدین...

دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
در چنین مواقعی که بیمار دچار متاستازهای متعدد شده اند، امکان درمان بسیار ضعیف است.

 


 

پرسش از فرزانه پرسش از فرزانه :
با سلام.پدر من ۶۵ سالشون هست که ۳ ماه پیش دچار کنسر آمپولاری واتر شدن و جراحی ویپل انجام دادن.اندازه توده ۱ سانتیمتر بود.پاتولوژی بعد از عمل گرید بیماری رو ۲ و تمام غدد لنفاوی ایشون آزاد بودن.پزشک آنکولوژیست ۶ جلسه شیمی درمانی را لازم دونستن که تا الان ۳ جلسه با داروهای جمسیتابین و اگزالی پلاتین انجام دادن.میخواستم بدونم با این شرایط احتمال عود مجدد بیماری چقدر هست خیلی نگرانیم.شرایط بدنی ایشون الان ‌کاملا نرمال هست.لطفا راهنمایی بفرمایید.
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
پدرتان خوشبختانه در مرحله خوبی از بیماری جراحی شده اند و درمان تکمیلی را نیز در حال انجام هستند. احتمال عود بیماری کم بوده ولی صفر نمیباشد.

 


 

پرسش از فاطمه پرسش از فاطمه :
سلام آقا دكتر وقت بخير آيا همه كيستهاى سر برانكراس سرطانى هستنن يانه ،با تشكر ازشما
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
کییتهای سر پانکراس انواع مختلفی داشته الزاما همگی سرطانی نیستند.

 


 

پرسش از سوداب پرسش از سوداب :
با سلام پدر من سرطان روده بزرگ دارن که به لگن و دیواره مثانه متاستاژ داده خواستم بدونم شانس بهبودی دارن ریه وکبدشون سالمه ممنون از شما
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
احتمال تومور در ناحیه بالای رکتون بوده و این بیمار حتما باید ابتدا تحت درمان کمورادیوتراپی قرار بگیرد سپس جراحی بیمار با احتمال زیاد قابل انجام خواهد بود.

 


 

پرسش از هادی شفیق پرسش از هادی شفیق :
سلام اقای دکتر تو رو خدا کمکمون کنین پدرم دچار سرطان کون ،زیر خم کبدی میباشد..۹ ماه پیش به خاطر توده عمل بای پاس(راهی از معده با روده باریک دادن).بعد ۱۶ جلسه شیمی درمانی هنوز توده بزرگه جواب پتی سکن هم نشان داده که فقط تو روده بزرگ هست ...با این شرایط جراح بردشون عمل و بعد چند ساعت گفتن که عمل برداشتن توده انجام نشده زیرا روی شریان هست؟؟؟ایا اصلا کاری نمیشه کرد ....راهنماییمان بکنین...صلاح بدونین و هر چی بگین همون رو بکنیم...الان تو بیمارستان هستیم تو رو خدا جوابمان رو زود بدین..ایا عمل هایپیک براشون میشه کرد؟؟ چاره چیه؟؟با تشکر فراوان
دکتر مهرداد بهلولی پاسخ دکتر مهرداد بهلولی :
لطفا تمام مدارکشان را با شرح عمل و پت اسکن و غیره به تلفن موبایل بالای صفحه ( خانم خرم دل) ارسال فرمایید . بعد رویت مدارک به شما در مورد نحوه درمان اطلاع خواهیم داد.

 


 

پرسش از سمانه احمدلو پرسش از سمانه اح